2016 - 2017

At male i grupper 

Udgifter.

For at male behøver man ikke at betale tårn høje priser for sine remedier, men det er meget mere lækkert at male med en god pensel og noget godt kunstner maling, min erfaring siger at de billige materialer ikke holder så længe malingen bliver grynet med tiden og penslerne taber hårene eller de går fra i limningen.

Gruppe.

I 2016 prøvede jeg at oprette en gruppe da man dermed kan udveksle erfaringer. Dette er et  kæmpe plus ved indkøb af materialer og ligeledes med den tekniske viden, at man har nogen at rådføre sig med. P.t. er vi kun to tilbage fra den gamle gruppe , så vi

har valgt at tilslutte os en større gruppe.der er et godt sammenhold og vi har alle noget vi kan bidrage med til gruppen , det betyder meget at vi kan give hinanden feedback og at vi har forpliktet os til at mødes en gang i ugen

2014 - 2016

Glæden ved at male og den blomstrende kreativitet og flow.

Pludselig var den der, jeg begynde at tro på at jeg kunne male, jeg oplevede at ideerne sprang i hovedet på mig. Jeg kunne ikke sove når temaerne stod i kø for at blive malet, dog stadig mest på det eksperimenterende, og så kom malerierne jeg forstod at her var noget jeg kunne blive god til. Jeg malede lidt hver dag og ofte tog jeg nætterne med. Det var en fryd, men det kunne jo ikke blive ved med at gå, man skal jo helst være frisk om dagen siges der.

2012 - 2014

Farvelæring, maling og pensler

Der blev eksperimenteret med farvevalg ofte med et meget krumset resultat

Farverne har stor betydning da de præger ens humør siges der, med farverne skulle det vise sig at det har stor betydning hvad man kan med penselen og om man har forstået hvilken forskel det gør om man har malet et tykt lag maling på sit lærred eller om der er arbejdet med mange tynde transperante lag. sådan at forstå at intet er rigtigst eller forkert. det handler om at vide hvad man gør, om at kende forskellen og udnytte sine muligheder. Det handler også om at have tålmodighed og kunne være konsentreret i længere tid.

Eksperimenter